ZaalEnzo

Altijd een geschikte zaal voor jouw event

Ruime parkeerplaats

ZaalEnzo is voorzien van een zeer grote makkelijk te bereiken parkeerplaats voor u en uw gasten.

Rolstoeltoegankelijk

Klantvriendelijk zijn begint bij open staan en bereikbaar zijn voor iedereen. Alle zalen zijn daarom rolstoelvriendelijk.

10 Verschillende Zalen

Of u nu een vergadering, een groot festival of een gedenkwaardige bruiloft wilt organiseren, wij hebben altijd een passende ruimte.

Welkom bij Zaalenzo

ZaalEnzo in Leeuwarden is de zaalverhuur voor jouw evenement, feest, presentatie of trouwerij. Bij ons zijn zowel vaste verenigingen aanwezig zoals de bridge, schaak en bingo verenigingen maar er is ook ruimte voor festivals en trouwerijen. 

''Wij helpen graag met de geschikte indeling.''

Onze Zalen

€100

Zaal B

Zaal B is een grote zaal met een capaciteit van 400 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. 

€50

Zaal I

Zaal I is een kleinere zaal die zonder interieur ruimte biedt aan 50 personen. Incl. interieur is er gelegenheid voor 40 personen. 

€140

Zaal H

Zaal H is een middelgrote zaal met een capaciteit van 200 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen

Een greep uit onze mogelijkheden

Vergadering

Voor vergaderingen kun je bij ZaalEnzo terecht: huur een zaal en regel jouw professionele bijeenkomst probleemloos en efficiënt.

Trouwerijen

Ook voor jouw trouwerij een sfeervolle zaal huren, compleet met alle faciliteiten voor een onvergetelijke dag. Bij ZaalEnzo regelen we het samen.

Conferentie

Bij ZaalEnzo een ruime zaal huren voor jouw conferentie: alle benodigde faciliteiten en professionele ondersteuning voor succesvolle evenementen

Dans & Cocktailavond

Ook voor een dans en cocktailavond helpen we jou bij ZaalEnzo graag! We hebben al vele succesvol voorzien van een zaal. Dus wees welkom!

Baby Shower

Vier aanstaande moeder met vreugde: huur bij ZaalEnzo een gezellige zaal voor een onvergetelijke babyshower vol liefde.

Verjaardagen

Maak van je verjaardag een feest om nooit te vergeten: huur bij ZaalEnzo een gezellige zaal vol plezier. Wij helpen je graag bij de juiste indeling.

Schaak & Spelavonden

Ontdek gezellige schaak- en spelavonden: boek ZaalEnzo's zaal voor strategisch vermaak met vrienden en familie.

Muziek-Events

Beleef betoverende muziek-events: huur ZaalEnzo's podium voor onvergetelijke concerten en bruisende muzikale bijeenkomsten.

Examen afnemen

Professioneel examen afnemen? Kies ZaalEnzo voor een rustige en goed uitgeruste omgeving die succes bevordert. Wij zorgen samen voor de juiste opstelling.

Wat vinden onze gasten?

Ruthy Schabbing
Gast
5/5

Deze mensen doen echt alles om je van dienst te zijn. Alles is bespreekbaar en ze maken echt moeite om je feest een feest te maken. Als klapper op de vuurpijl zijn hun zalen ook nog eens ontzettend goedkoop. Nooit weer anders, echt klasse!!!

Jan van Oosten
Gast
4/5

Zaal Enzo is een plezierige, flexibele organisatie met presentabele zalen voor verhuur.

(Translated by Google)
Zaal Enzo is a pleasant, flexible organization with presentable rooms for rent.

Wij helpen u graag

Een geschikte zaal uitzoeken is soms maatwerk, daarom zijn wij makkelijk te bereiken om alle hulp te bieden die u nodig hebt. 

Zelfs voor een festival kan je terect bij ZaalEnzo.