ZaalEnzo

ZaalEnzo | Zaal F

Zaal F

Zaal F is een kleinere zaal die zonder interieur ruimte biedt aan 30 personen. Incl. interieur is er gelegenheid voor 20 personen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een dineropstelling. Meer weten over deze zaal en reserveren. Klik hieronder op bekijk zaal

Geschikt voor diverse bestemmingen

Zaal F biedt een scala aan mogelijkheden als het gaat om verschillende opstellingen. Of je nu een theateropstelling wilt, waarbij het publiek gericht is op een podium, of een carré-opstelling waarbij deelnemers aan vergaderingen elkaar kunnen zien en interactie kunnen hebben, de zaal kan aan al deze behoeften voldoen. Voor examens is er de examenopstelling, waarin studenten individueel kunnen werken. Als je op zoek bent naar een levendige sfeer met een intieme setting, dan is de cabaretopstelling een goede keuze. Voor evenementen is er een flexibele opstelling die kan worden aangepast aan de specifieke vereisten. En last but not least, voor diners is er een opstelling die comfort en elegantie biedt. Kortom, Zaal F biedt veelzijdigheid en aanpasbaarheid om aan diverse behoeften te voldoen.

Uurprijs incl. consumpties: €50,-
Uurprijs excl. consumpties: €50,-
Schoonmaakkosten Zaal B: €75

Zaalopstellingen

Theater Opstelling

De theater opstelling kenmerkt zich door rijen van stoelen en daartussen enkele gangpaden. De focus ligt op een podium of scherm met presentator.

Carre Opstelling

Dit is een opstelling waarbij de stoelen en het podium vier zijden vormen, waardoor het publiek aan alle kanten van het podium kan zitten.

Examen Opstelling

Door de examen opstelling te wordt het mogelijk om toezicht te houden op de kandidaten en valsspelen te voorkomen.

Cabaret Opstelling

Bij de cabaret opstelling zitten stoelen in een halve cirkel rondom het podium, waardoor het publiek interactie kan hebben met de artiest(en).

Event Opstelling

Bij de event opstelling heeft men vrije beweegruimte. Dit is ideaal voor muziek events e.d. eventueel kunnen er nog statafels etc. geplaats worden

Diner Opstelling

Bij de dineropstelling worden tafels en stoelen zo geplaatst dat gasten kunnen genieten van een maaltijd in een gezamenlijke setting.

Inbegrepen Voorzieningen | Zaal F

1 Scherm

Audiosysteem

Wifi Internet

Vul uw reservering in | Zaal B