ZaalEnzo

Altijd een passende Zaal

Bij ZaalEnzo bieden wij diverse zalen aan zodat uw evenement of gelegenheid altijd de juiste ruimte krijgt. Hieronder staat een overzicht van de diverse zalen en hun capaciteit. Wij maken gebruik van diverse opstellingen die ook meegenomen kunnen worden in uw reservering. Kijk gerust rond en komt u er niet uit? Wij staan altijd klaar om te helpen via de contactpagina.

Zaal B

Zaal B is een grote zaal met een capaciteit van 400 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 150 personen; in de theateropstelling 250 personen en de dineropstelling biedt ruimte voor 180 mensen. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs: €100,-

Zaal C

Zaal C is een relatief klein ruimte ten opzichte van onze andere zalen. Deze ruimte is goed te gebruiken voor: ACTIVITEIT 1,2,3 Wilt u deze zaal boeken voor uw gelegenheid klik dan hieronder op ‘bekijk zaal’ lees verder en reserveer direct.  uw gelegenheid klik dan hieronder op ‘bekijk zaal’ lees verder en reserveer direct. 

Uurprijs: €20,-

Zaal D

Zaal D is een middelgrote zaal met een capaciteit van 200 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 75 personen; in de theateropstelling 100 personen en de dineropstelling biedt ruimte voor 120 mensen. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs: €75

Zaal F

Zaal F is een kleinere zaal die zonder interieur ruimte biedt aan 30 personen. Incl. interieur is er gelegenheid voor 20 personen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een dineropstelling. Meer weten over deze zaal en reserveren. Klik hieronder op bekijk zaal. 

Uurpijs: €50,-

Zaal G

Zaal G is een kleinere zaal die zonder interieur ruimte biedt aan 50 personen. Incl. interieur is er gelegenheid voor 40 personen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een theateropstelling met ruimte voor 70 personen. Meer weten over deze zaal en reserveren. Klik hieronder op bekijk zaal voor meer informatie en reserveren. 

Uurprijs: €50,-

Zaal H

Zaal H is een middelgrote zaal met een capaciteit van 200 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 100 personen; in de theateropstelling 150 personen en de dineropstelling biedt ruimte voor 130 mensen. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs: €75

Zaal I

Zaal I is een kleinere zaal die zonder interieur ruimte biedt aan 50 personen. Incl. interieur is er gelegenheid voor 40 personen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een theateropstelling met ruimte voor 35 personen. Meer weten over deze zaal en reserveren. Klik hieronder op bekijk zaal voor meer informatie en reserveren.

Uurprijs: €50,-

Meer ruimte nodig?

Bekijk onze gecombineerde zalen

Zaal B+D

Zaal B+D is een gecombineerde zaal met een capaciteit van 600 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 350 personen. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs: €175

Zaal B+D+H

Zaal B+D+H is een gecombineerde zaal met een capaciteit van 1000 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 450 personen en in de theateropstelling 500 personen. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs €250,-

Zaal H+D

Zaal H+D is een middelgrote zaal met een capaciteit van 200 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk om de zaal naar uw wens om te bouwen. Met het volledige interieur is er plaats voor 200 personen  in de theateropstelling 200 personen, andere opstellingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Klik hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en naar het boekingsproces te gaan. 

Uurprijs: €200